Brain24

AI spreekt de taal van jouw bedrijf

Werkwijze

In 4 stappen zetten we Brain24 in voor jouw organisatie.

Contact

Laat je e-mailadres of telfoonnummer achter en wij nemen contact op

/

Zo werkt Brain24 voor jou

In 4 stappen zetten we Brain24 in voor jouw organisatie.

 

Kansen identificeren

Samen met jou bekijken we jouw unieke business case. Dit begint met de analyse van de grootste knelpunten die je ervaart in de interactie met klanten en leveranciers. Vervolgens kijken we met jouw vertrouwde softwarepartner wat nodig is om AI te gebruiken. Met die inzichten kunnen we je processen versnellen, verbeteren en efficiënter maken.

 

Doorlooptijd: 3 weken

     

Brain24 gelooft in duurzame relaties. Daarom werken op basis van shared profit. Oftewel: als we meerwaarde leveren, profiteren we. Zoniet, dan betaal je niets. In de business case leggen we samen afspraken vast over de minderkosten en welk deel van de besparing voor ons is.

 

 

AI op maat inrichten

Brain24 maakt een AI-model op maat voor jouw behoefte. Dat noemen we het leermodel. Dit model is gebaseerd op de techniek van ChatGPT.

Eerst definiëren we het gewenste resultaat van het leermodel. Dit resultaat bepaalt de context voor het leermodel. Vervolgens bepalen we in drie stappen de in- en output.

  • De eerste laag voor de input is bestaande data uit jouw organisatie. Bijvoorbeeld alle servicemeldingen van de afgelopen 3 jaar of opgenomen gesprekken van de servicedesk.
  • De tweede laag bestaat uit vragen en antwoorden waarmee we het model verrijken.
  • De derde laag is de input van medewerkers of experts.

 

Zodra we alle input hebben, gaan we testen en verbeteren totdat de output het gewenste resultaat geeft.

 

Doorlooptijd: 6 weken

 

Implementatie in uw omgeving

 

Brain24 koppelt het leermodel met de bestaande digitale omgeving van jouw bedrijf. Heeft jouw organisatie training en implementatiebegeleiding nodig? Dan schakelen we rechtstreeks met onze vertrouwde partner die jouw team hierbij helpt.  

 

Doorlooptijd: 2 weken

 

Leren en verbeteren

Zodra Brain24 live is, monitoren we continu de resultaten. Deze evalueren we regelmatig met jouw team. Met de nieuwe inzichten verbeteren we het leermodel en het gebruik door jouw klanten en medewerkers. Zo wordt Brain24 steeds een beetje slimmer. Net als jouw organisatie.

     

Doorlooptijd: 3 jaar

 

Info

Telefoon: 06-20 13 52 63
E-mail: info@brain24.ai

Adresgegevens

Van Lanschotlaan 2
5262 AG Vught